Tusa Visio Tri-Ex Snorkelset Metallic Dark Red

Vorige Artikel 7 van 45 Volgende
€ 69,00 (inclusief btw)

Tusa Visio Tri-Ex Snorkelset Metallic Dark Red

De Tusa Visio Tri-Ex Snorkelset Metallic Dark Red is een snorkelset van zeer hoge kwaliteit voor iedereen die geen genoegen neemt met minder. Het masker beschikt over een uniek design met drie glazen waardoor het zicht door het masker onovertroffen is. Met daarbij een snorkel met dry top en je spreekt met recht over één van de beste snorkelsets op de markt.

Het Masker:

Het masker beschikt over drie lenzen. Eén grote aan de voorzijde en twee kleine aan beide zijdes van het masker. Hierdoor ontstaat er een zichtveld van 168 graden breed. De rand van het masker is gemaakt van siliconen en heeft een speciaal 3-D ontwerp waardoor deze uitermate goed past op medium tot grote gezichten. Met de gespen aan de zijkant is het masker tot op de millimeter nauwkeurig af te stellen.

De Snorkel:

De Snorkel beschikt over een Dry Top. Deze top sluit de snorkel af wanneer deze onderwater komt. Hierdoor kan er geen water in de snorkel komen zolang het siliconen mondstuk in de mond zit. Wanneer er toch water in de snorkel komt omdat het mondstuk uit de mond is geweest, dan is dit gemakkelijk uit de snorkel te blazen met het waterloosventiel aan de onderzijde. Het mondstuk is daarnaast orthopedisch vormgegeven waardoor deze prettig in de mond zit.

© 2019 - 2021 Duikwinkel Online .nl | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.