-20%

Center Pointer Sleutelhanger

Vorige Artikel 2 van 2
€ 12,50 € 10,00 (inclusief 21% btw)

 

De center pointer is een uniek draagbaar veiligheidsapparaat dat u aan uw sleutelhanger bevestigt. Dit innovatieve hulpmiddel zorgt ervoor dat mensen in noodgevallen uit hun auto kunnen ontsnappen ontsnappen.

Hoe werkt het?

De sleutelhanger is te gebruiken in de auto. Mocht bij een ongeval de autogordel blokkeren dan kun je met de gordelsnijder de gordel door snijden.
Mocht je met de auto te water raken dan kun je via het autoraam ontsnappen. Zet de zwarte kop van de sleutelhanger op het raam en drukt u de sleutelhanger tegen het raam. Hierdoor wordt de verborgen veer-belaste ruitentikker-punt geactiveerd waardoor het autoraam zal verbrijzelen. Ook veiligheidsglas wordt verbrijzelt. De ruitentikker is gemaakt van duurzaam materiaal en zal na gebruik gereset worden. De gordelsnijder en ruitentikker hebben een lange levensduur en kunnen meerdere keren gebruikt worden.
De center pointer kan ook onder water een autoruit verbrijzelen. Dit in tegenstelling tot de andere reddingshamers.

De  center pointer is gemaakt van de hoge kwaliteit materialen zodat veiligheidsprofessionals er goed mee kunnen werken.

Wilt u de  center pointer na aanschaf uitproberen en zien hoe het werkt? Zet deze dan NIET op een autoruit!!! Plaats de center pointer op een dik gewatteerd object of een dik tijdschrift of schrijfblok. 

 

Verkrijgbaar in meerdere kleuren zolang de voorraad strekt.

© 2019 - 2021 Duikwinkel Online .nl | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.