Contact en Retour

Duikschool divearound

Middenlaan 18

7991 AH, Dwingeloo

info@divearound.com

06-46313670

KVK; 04077188

BTW; NL194341100B01

IBAN: NL92ABNA0460641913

Herroepingsrecht.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van bestelling van producten mits het product ongeopend is.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van bestelling maar met tenminste 72 uur voor aanvang cursus.

De herroepingstermijn is niet van toepassing op digitale producten van PADI welke geactiveerd zijn, bij een conflict in deze wordt u doorverwezen naar PADI.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2022 Duikwinkel Online .nl | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.